Toimitusehdot

Tampereen saunasäätiön saunojen toimitusehdot

1. Varausaika

Saunavarausten alkamisaika sovitaan tilauksen yhteydessä.

Saunatilojen käytöstä veloitetaan aina alkavalta tunnilta. Tuntiveloitus päättyy, kun tilaaja ilmoittaa puhelimitse saunanhoitajalle tilojen vapautumisesta.

2. Tilojen käyttöönotto

Saunanhoitaja avaa, esittelee ja luovuttaa tilat tilaajalle ennen tilaisuuden alkua sekä sulkee ne käytön jälkeen asiakkaan poistuttua.

3. Peruutusehdot

Saunatilojen varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 21 vrk ennen tilaisuutta. Kun peruutus tapahtuu 21-6 päivää ennen tilaisuutta veloitetaan 50% minimiveloituksesta. Vähemmän kuin 6 päivää ennen tilaisuuden alkua tapahtuneista peruutuksista veloitetaan koko minimiveloitus. Mikäli sauna saadaan vuokrattua edelleen, ei peruutusmaksua veloiteta.

Ateriapalvelujen osalta noudatetaan erilaisia peruutusehtoja ja ne on luettavissa ruokalistoissa molempien saunojen osalta.

4. Vahingonteko ja lisäsiivous

Saunatilojen varaaja vastaa seurueensa jäsenten kiinteistölle ja irtaimistolle aiheuttamista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Saunojen hinnat sisältävät tilaisuuden loppusiivouksen. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, niistä veloitetaan erikseen. Myös rikkoutuneet tai kadonneet astiat tai välineet laskutetaan.

Saunalle jääneet tai jätetyt asiakkaan tarvikkeet tulisi noutaa heti tilauksen jälkeisenä arkipäivänä sovittuna aikana.

5. Ruokatuotteiden takuu

Vastaamme kauttamme tilattujen ruokatuotteiden laadusta ja turvallisuudesta sillä edellytyksellä, että kuljetuslaatikoita ei ole avattu tai tuotteita poistettu kylmä- ja lämpösäilytyksestä.

Käyttämättä jääneitä tuotteita ei hyvitetä.

6. Maksuehdot ja reklamaatiot

Maksuehto on 10 pv netto. Mahdolliset huomautukset ja reklamaatiot on ilmoitettava myyntipalveluumme heti seuraavana arkipäivänä puhelimitse 03-2425600 tai sähköpostilla: sales@hotellivictoria.fi. Emme vastaa tilaajalle sellaisesta vahingosta, joka aiheutuu meistä riippumattomasta syystä (force majeur).